De FormulierenBrigade Wassenaar is er voor alle inwoners van Wassenaar, zij kunnen met lastige formulieren en andere vragen terecht bij de goed geschoolde vrijwilligers van het samenwerkingsverband.

Zij helpen met invullen van formulieren, maar ook bij het lezen van post, bellen of schrijven naar een instantie, het aanvragen van een Digid-code, kwijtschelding gemeentelijke belastingen of Toeslagen bij de Belastindienst aanvragen. Zij verwijzen, indien nodig, door naar andere instanties.

 

Wanneer en waar kunt u terecht bij de FormulierenBrigade Wassenaar 

Het inloopspreekuur is iedere woensdag van 10.00 – 12.00 uur in het Van Heeckerenhuis

 

Gevraagd wordt, naast de in te vullen formulieren, altijd een Burgerservicenummer (BSN), legitimatiebewijs en indien aanwezig de toegangscode van de DigiD mee te brengen.

Als u niet in staat bent naar het spreekuur te komen dan kunt u bovengenoemde hulp ook aan huis krijgen.

Belt u voor informatie de Stichting Maatschappelijke Ondersteuning (SMOW), dagelijks bereikbaar van 9.00 – 14.00 uur, tel. 511 22 26.

Voor informatie over Kwadraad, Maatschappelijk Werk, kunt u dagelijks tussen 9.00 – 17.00 uur bellen met nummer  088 - 900 4000.

 De formulierenbrigade is een samenwerking tussen de Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW), Kwadraad Maatschappelijk Werk en WIJZ (werk, inkomen, jeugd en zorg) van de gemeente.

Beschikbare downloads: flyer 2019/02